Vacature: Onderwijsprofessional en/of directeur

Ben jij een onderwijsprofessional met passie voor het vak, gedreven om ieder kind te laten ontwikkelen voor een goede basis en toekomstperspectief? Dan is deze vacature wat voor jou!

Binnen ons enthousiaste team hebben wij 1 FTE formatieruimte. De formatieruimte is flexibel in te vullen. Dit kan met één of meerdere personen. Afhankelijk van jouw ambitie, ervaring en beschikbaarheid bespreken wij de invulling die het beste bij jou past. Bijvoorbeeld:

· Ben je starter en wil je je verder ontwikkelen? Dan krijgt je bij ons hier alle kans voor met ondersteuning van een ervaren teamlid.

· Ben je meer ervaren en wil je je ontwikkelen naar directeur of ben je directeur? Dan krijg je de ruimte om directietaken op je te nemen.

Kortom: wat je ambitie ook is, deze kun je bij ons realiseren!

De H.J. Piekschool is een bijzonder neutrale basisschool. Ons centrale doel is het waarborgen en stimuleren van kwalitatief goed, algemeen, bijzonder primair onderwijs. We zijn ambitieus. Dit vertaalt zich naar een actieve verbetercultuur.

De Piekschool is een éénpitter met een ouderbestuur. Het ouderbestuur besteedt zoveel mogelijk geld aan het onderwijs. Dit resulteert in een stabiel team waarin leerkrachten ondersteund worden met onderwijsassistenten, IB’ers, een conciërge en een officemanager. Samen zorgen wij voor een fijn werkklimaat en een gezonde werkbelasting.

Het team typeert zich als betrokken, nieuwsgierig en enthousiast. Leerlingen worden gezien, ze zetten zich in om elke dag de kinderen in een veilige omgeving zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Alle teamleden krijgen de mogelijkheid om zich naar behoefte te ontwikkelen. Dit resulteert in een goed opgeleid team.

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Reageer met een persoonlijk bericht of neem contact op met Ineke van Gastel